25/2/14

VISITA A LES BODEGUES ABADAL

Dissabte vam estar celebrant els 40 del Joel per terres del Bages. Després d'un bon esmorzar per Manresa vam anar fins a Santa Maria d'Horta d'Avinyó per visitar les Bodegues Abadal. Us deixo 6 imatges de la matinal i com veureu, us en recomano la visita. A Abadal trobareu alguna coseta més que el que podeu trobar en una visita típica a bodegues, començant per aquesta espectacular masia de l'any 1100 on antigament elaboraven el vi.
A destacar el fet que a Abadal tot està cuidat al punt...
Un altre espai curiós és un petit museu del vi ple d'estris antics més els primers camions de repartiment de la companyia.
Aquest és l'espai on hi ha el vi dolç en bóta, que a més actualment s'utilitza com a menjador per events. Vam tastar uns molt bons vi ranci, moscatell i la mistela, per mi, la millor.
Finalment vam poder veure la bodega moderna de la qual només us en mostro un petit detall (no cal descobrir-ho tot) per tancar visita...
...tot fent una mini-cata dels bons vins d'Abadal. Com us he comentat abans us recomano la visita, ja que ens va sorprendre i agradar molt a tots els que hi vam assistir. Us deixo el link per si us interessa: