9/5/14

AMICS DEL COMERÇ D'IGUALADA

Aquest text l'he tret del facebook d'Igualada Comerç: 

"Amb la voluntat d’obrir l’entitat a la ciutadania i a la societat, el passat dilluns, dia 5 de maig, Igualada Comerç va impulsar la creació del grup d’opinió AMICS DEL COMERÇ. Aquestes persones, cadascuna amb certa rellevància i vinculació social a la nostra ciutat, varen reunir-se a la seu de l’entitat. Encara que el grup es va constituir formalment i físicament a Igualada Comerç, el treball posterior serà una combinació de trobades virtuals, a la xarxa, mitjançant diàlegs i debats telemàtics, per dotar el grup d’agilitat, però també de tertúlies presencials, amb objectiu de mantenir el caliu de la iniciativa.

Durant un any, aquest grup de persones, manifestarà la seva opinió sobre qüestions relacionades amb el comerç, que són plantejades per una persona que coordini el debat, o bé a iniciativa pròpia. Sense limitacions ni restriccions, l’única funció de la coordinació és generar el diàleg i la reflexió, i alhora, canalitzar, quan ho creu oportú, aquesta informació a l’entitat. El grup finalitza la seva col·laboració al cap d’un any, quan en el decurs d’un sopar, es nomena aquestes persones AMICS/GUES DEL COMERÇ".


Dir-vos que tinc l'honor de ser una d'aquestes persones que formen el grup i que em fa molta il·lusió, ja que crec que Igualada Comerç ara mira les coses en positiu i amb la voluntat de sumar. Jo no sé si podré aportar grans idees però ho intentaré. El que sí que penso és que m'agradaria fer-vos partícips de tot plegat. Vaja, que si teniu qualsevol idea, per petita que sigui, que pugui millorar el món del comerç a Igualada ja sabeu que me la podeu comentar i jo la faré arribar. De fet, crec que millorar el comerç és millorar la ciutat i al final, ens en podem beneficiar tots plegats.