13/10/15

UN MOLT ESPECIAL MENÚ DEGUSTACIÓ AL RESTAURANT EL JARDÍ D'IGUALADA

Ja ens ho hem agafat com una tradició i de fet aquest ja ha estat el tercer any, el nostre dinar d'estiu al restaurant El Jardí d'Igualada. Crec que pels igualadins és tot un luxe tenir el restaurant El Jardí a casa. Ja fa uns quants anys que l'Isidre i el Jordi estan treballant molt bé una cuina de mercat posada molt al dia, elegant i d'una qualitat per mi indubtable, a més penso que a un preu molt correcte tant als menús de migdia, de temporada i també a la carta.  
Vaig molt tard, parlar-vos ara en plena tardor del nostre dinar d'estiu, així que no m'enrotllo gaire més... 
Us parlo d'un dia esperat on importa la taula, l'amistat, el bon menjar i on sobretot, NO es mira el rellotge. Així que es tracta de posar-nos en mans dels cuiners i anar fent... 
Podria parlar-vos del ja famós arròs, o de la vieira, o del pop, o... però destacar-vos algun dels plats que ara venen en 10 imatges crec que seria injust. Una altra vegada el nostre dinar d'estiu va valdre molt la pena i l'any vinent haurem de repetir!
Em sembla que no us descobreixo res si us dic que us animeu a visitar el restaurant El Jardí d'Igualada. Els trobareu al cor d'Igualada, a la Rambla Sant Isidre 12. El seu telèfon és el 93.803.18.64
També us deixo la seva pàgina a Facebook:

Ostra arrebossada amb pa alemany, pernil i vinagreta d'herbes. 
Foie amb textures de figa.
Cilindre d'alvocat amb tàrtar de llagostí i verduretes.
Vieira amb cremós de carbassa i escabeig de préssec.
Arròs sec d'espardenyes.

Pop amb patata confitada, sofregit de la iaia, garotes i suc de rostir.

Lletons de vedella arrebossats amb estofat de rossinyols.
Sorbet de fruita de la passió.
Selva negra.
Vam regar un menú tan especial amb categoria. Per començar el finíssim cava "Blanca Cusiné" de Parés Baltà, vam seguir amb el sorprenent "Còsmic" també de Parés Baltà, un vi que m'encanta, per acabar amb el negre "Psi 2011", un gran Ribera del Duero.