24/11/15

RESTAURANT COMPARTIR DE CADAQUÉS.

El que per a molts pot ser simple és per mi arriscat... 
Posar-li de nom "Compartir" a un restaurant si anem al que és bàsic, pot voler dir que et partiràs el menjar amb els altres comensals. Mirat així, al Compartir et deixen els plats al mig de la taula perquè els puguis compartir amb els altres...
Però bé, com a bon aficionat al món que ens ocupa, per mi compartir vol dir bastant més... 
O és que Compartir per a un bon gurmet no vol dir fruir d'una bona estona amb un menjar genial, a un bon local amb la immensa simpatia de la gent del servei que et fa sentir com a casa, fet que et fa allargar la sobretaula compartint amistat amb la bona companyia que t'acompanya? 
Doncs bé, el millor de tot plegat és que crec que el nom de Compartir li escau perfectament al restaurant Compartir de Cadaqués, i és que en la nostra visita vam gaudir d'allò més...
Anem al gra. Des de fa cosa d'uns dos anys, quan la gent del 8Cadires em va comentar que l'equip de cuina del Bulli havia obert un restaurant, tenia clar que tard o d'hora calia anar-lo a tastar. Com podreu veure en les 11 imatges que ara venen, vam fer un menú degustació a un preu més que raonable, on s'imposaven diversió, creativitat, innovació i simpatia. 
Bé, des d'ara tenim un repte pendent, disfrutar del Disfrutar
A veure si ho podem solucionar l'any vinent...     
Per si us animeu a fer un Compartir, els trobareu a la Riera Sant Vicenç s/n de Cadaqués, el seu telèfon és el 972 25 84 82
Som-hi! Les fotos!!!
Entrants. Gin fizz i cortezas d'olives negres.
 Amanida de remolatxa, maduixes i sorbet d'ajoblanco.
Tomàquets confitats, parmesà, alfàbrega i gelatina de llimona.
Sardines marinades, iogurt, fonoll i confitura de fruits vermells.
Bou de mar sense feina amb aguacate i ous de truita.
Ostra a la japonesa.
Anxoves amb ametlla, mel de xiprés i tòfona.
Sepionets a la brutesca amb papada, ceba confitada i espàrrecs verds.
Llamàntol a l'estil Shangai.
Bombons líquids de xocolata amb sorbet de grosella negra.
Coulant d’avellana amb gelat de mango.
El Compartir té un plus que altres restaurants no tenen i és que, com us he dit abans, està situat a un dels millors pobles del País, Cadaqués. Així el post-dinar del Compartir és de luxe i més si tenim en compte que nosaltres vam anar-hi a l'estiu... 
Vaig jugar a fer diverses fotos, us en deixo 5 per acabar el post, espero que us agradin...