18/11/15

VadeLLAUNES

VadeFOODIES és una associació gastronòmica i cultural que el passat mes de Juny es va atrevir a organitzar un genial primer festival de tendències gastronòmiques a Igualada.
Mentre esperen que arribi la segona edició no estan pas parats i dijous van maquinar un gran vespre amb la proposta VadeLLAUNES. D'aquesta manera, ens van demostrar que es pot menjar un bon menú a base de llaunes de conserva de dues marques de gran qualitat, Ramon Peña i Conservas Huerta.
No era pas la primera jornada monotemàtica que els VadeFOODIES organitzen, ja que en diverses ocasions ja ens n'havien proposat d'altres: ostrons del Delta, garoines, cava o formatges.
Us linko tots els seus enllaços, ja que crec que és obligatori seguir-los sobretot si sou gastromaniàtics anoiencs:
TWITTER: https://twitter.com/vadefoodies_igd
FACEBOOK: https://www.facebook.com/vadefoodiesigualada/?fref=ts
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/vadefoodies_igd/
WEB: http://festivalvadefoodies.cat/
La proposta es basava en dos plats diferents:
PLAT DE MUNTANYA:
- Torrada de perdiu amb vinagreta.
- Carxofa en conserva en oli d'oliva.
- Foie
PLAT DE MAR:
- Txupito de cloïsssa amb salsa ponzu, sake i ous de salmó.
- Cullereta de txipiró farcit a la seva tinta.
- Musclos en escabetx.
- Torrada de sardineta amb tàrtar de tomàquet i oli d'oliva.
Fets els plats de tast ens vam concentrar en aquestes sardinetes i...
...en aquests sorprenents callos, boníssims!!! (gràcies amics per convidar...)
Tot anava molt ben regat amb la cervesa Brutus més caves i vins Nadal (a destacar l'original Xarel·lo Vermell).
El lloc escollit, el Teatre de l'Aurora, arrodonia un vespre molt agradable que animava a més ganes de més Vade...

3 comentaris:

Bet Tastarutes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bet ha dit...

Genial Pau!! Moltes gràcies per venir i per aquest post tan xulo!

pau corcelles ha dit...

Mooooltes gràcies a vosaltres, va estar moooolt bé!!!