10/11/15

EL SOMIATRUITES D'IGUALADA

El restaurant Somiatruites està situat al barri del Rec d'Igualada, un barri singular compost per antigues adoberies que la ciutat estima però que actualment està caient a troços i que cada dia que passa és una mica més un animal en perill d'extinció. Com a igualadí de pro que em considero, estic molt content que els germans Andrés s'hagin inventat el Somiatruites, un invent on han sabut combinar les seves habilitats. 
El Xavi Andrés com a bon arquitecte que és, ha sabut restaurar una antiga adoberia tot transformant-la en un espai modern, bonic i agradable amb molta entrada de llum natural, i amb un disseny amb elements únics com cadires i taules que ell mateix ha dissenyat. El Somiatruites a més, ofereix sovint diversos actes culturals a la ciutat.
El David Andrés és actualment el subchef del conegut restaurant Àbac de Barcelona comandat pel mediàtic Jordi Cruz. El David ha dibuixat per al seu local una cuina juganera, amb presentacions imaginatives on el gust triomfa, ja que a més el producte sempre està molt ben cuidat. La carta no està tancada i s'adapta al producte de temporada. Tot a un preu molt correcte.   
No ho faig mai però ja us anticipo que les postres per mi són innegociables, un bon àpat al Somiatruites s'acaba amb el Fundant de nutella. He de confessar que ara fa uns mesos, un vespre vaig anar a menjar-ne un expressament...
Vinga, no m'enrotllo més que darrerament ja em passo!!! 6 fotos dels plats més 5 propines... 
Som-hi!!! Les imatges són d'Agost en plena carta d'estiu. Vam començar amb 3 primers que van servir de tapes:      
Ous farcits de tonyina.
Calamars en tempura, amb maionesa d'algues.
Campana de pop i patata confitada a l'oli fumat de pebre vermell.
Dos segons:
"Mar i muntanya de calamars i ibèrics". Calamars farcits, salsa de la seva tinta, mongeta del ganxet i sobrassada.
"El nostre peix amb guarnició d'estiu". Llobarro sobre puré de celerí i oli de tomàquet i alfàbrega.
Les postres ja us les he anticipades
Fundant de nutella amb gelat de vainilla.
Per tot el que us he dit i mostrat, és evident que recomano la visita al restaurant Somiatruites. Tot i que qualsevol combinació és bona, el meu consell és el d'anar-hi amb els amics, una taula de 4 a 6 persones és per a mi la ideal. Això permet compartir els primers transformant-los en grans tapes i triar després un bon segon. 
Cal destacar també que els migdies de dilluns a divendres tenen un bon menú a un molt bon preu.
Trobareu el Somiatruites al carrer del Sol 19 d'Igualada. El seu telèfon és el 93.803.66.26
https://www.facebook.com/SomiatruitesDO/?fref=ts
I un darrer consell. El barri del Rec, com he dit a l'inici potser en algun punt està massa degradat, però el Rec és un barri únic i com a únic que és, crec que bé val una passejada. 
Per demostrar-ho us deixo una petita selecció d'imatges que alguna vegada ja han aparegut per aquí, a veure si us agraden...

1 comentari:

wesleesabol ha dit...

Gambling Casino.com | Dr.MCD
You'll enjoy this 포천 출장안마 unique 룰렛 돌리기 slot machine from PlayMGM.com, a site 거제 출장샵 that is licensed and certified by the Nevada Gaming Control 당진 출장마사지 Board. 하남 출장안마 It offers a huge variety of