Ingredients per a 4 persones:
- 6 gambes
- 1 paquet de canelons
- 1 tall de rap
- 2 rodantxes de lluç
- 1 ou - formatge ratllat
- mantega
- 1 l de llet
- 5 cullerades soperes de farina
- ceba
- una mica de nou moscada
Per la beixamel:Sofregiu en una cassola un xic de ceba trossejada o ratllada. Quan aquesta estigui daurada, afegiu-hi la llet, la farina i el polsim de nou moscada. Remeneu-ho tot bé. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc. Passeu el peix per la paella. Quan s'hagi refredat, esmicoleu-lo i traieu la pell i les espines al rap i al lluç. Reserveu el cap de les gambes. Barregeu-hi un ou sencer i, amb una forquilla, aneu fent la pasta. Torneu-ho a passar per la paella, i a continuació, ja podeu farcir els canelons -previament bullits- d'aquesta pasta. Tritureu el cap de les gambes i coleu-ne el suc. Afegiu-ho a la beixamel. Nosaltres vem passar la pasta pel túrmix un moment i a més vem afegir-hi una mica de la beixamel que havíem fet. Tireu la beixamel damunt dels canelons ja farcits. Gratineu els canelons al forn amb una mica de formatge ratllat i mantega.
- a un plat clàssic com aquest hi proposo "nessum dorma" de l'òpera turandot de giacomo puccini
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada