28/4/06

ESTOFAT DE LA RITA (ramon senserrich)


Aquesta és una recepta del gran Xenxe. Us la recomano, és senzilla i molt bona.


Ingredients per a 4 persones:
  • ½ kg de tacs de costelles de porc
  • ½ kg de cap de llom
  • 2 cabeces d’all
  • Romaní, anís i 2 fulles de llaurer
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre.
  • Estris Cassola de fang

Posar a escalfar un bon raig d’oli a la cassola a foc lent. Pelar les 2 cabeces d’alls i partir-los per la meitat en el eix longitudinal. Posar a la cassola els alls, condimentar amb romaní i qualsevol altre herba que s’escaigui (Jo vaig tirar anís i dues fulles de llaurer). Tallar el cap de llom a tacs i sal pebrar tota la carn. Tot just quan els alls comencin a estar dauradets tirar la carn a la cassola, remenar i tapar. Deixar coure a foc lent durant una hora. S’ha de remenar de tant en tant.
  • el xenxe ens proposa escoltar "la rambla" de quimi portet per gaudir del seu plat