28/4/06

FLAM DE MANDARINA, (arguiñano)

Ingredients per a unes 4 persones:
  • 4 mandarines
  • 9 cullerades de sucre
  • 3 ous
  • 300 ml. de nata líquida
  • ¼ de got de licor de mandarina
  • una mica d’aigua
  • una mica de suc de llimona
Posa 4 cullerades de sucre en una paella, afegeix una mica d’aigua y unes gotes de suc de llimona fins a aconseguir un caramel fosc. Banya un motlle apte pel forn i reserva. Ratlla la part externa de la pell de las mandarines. Barreja la ralladura amb les altres 5 cullerades de sucre. Fes el suc de les 4 mandarines y reserva. Afageix els ous, ho bats amb una varilla manual. Agregar el licor de mandarina, 100 ml. de nata i el suc. Batre bé i extendre la barreja sobre el motlle caramelitzat.
Cuinar-ho al bany Maria al fonr a 175-180ºC uns 25 minuts aproximadament.
  • els de la cafeteria gat vist d'igualada ens proposen una cançó per aquest flam: "feellings" amb la versió de damián córdoba