- de 12 a 16 llagostins
- 400 gr de carn picada de porc
- 400 gr de calamars pes net
- 50 gr de molla de pa remullada amb llet i escorreguda
- 1 ou ben “maco”
- 2dl d’aigua o fumet
- 2 cebes
- 1 pebrot verd
- 1 got de vi blanc
- 1 gra d’all
- Julivert
- Farina
- Sal
- 5gr entre ametlles, avellanes i pinyons
- 1 galeta maria
- 1 gra d’all
- 1 rameta de julivert.
Un cop tot ben lligat fer les mandonguilles. Passar-les per farina i fregir-les amb l’oli sobrant de fregir els calamars. Reservar-les.
Saltejar els llagostins i reservar-los.En la mateixa cassola, sofregir les cebes, l’all i el pebrot tot ben picat fins que estiguin ben cuites. Afegir-hi les mandonguilles i el got de vi blanc, i barrejar-ho 1 o 2 minuts. Abocar l’aigua o el fumet. Tapar la cassola i deixar coure a foc lent 20 min. A meitat afegir la picada.
5 min. abans de finalitzar la cocció afegir-hi els llagostins.
- com que aquesta recepta me la va passar el joan, un bon baró de la cuina, li he demanat que ens proposi una cançó, és aquesta: "boig per tu" de sau
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada