- 240 gr de farina
- 140 ml de llet
- 12 gr le llevat
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 cullerada (mida cafè) de sal
Disoldre el llevat en la llet a temperatura ambient. Barrejar amb la resta dels ingredients i amassar fins a formar una massa homogènea i fina. Deixeu la massa en un bol tapada amb un drap durant uns 25 minuts. Estirar la massa de forma circular i estirar sobre una placa de forn (utilitzeu paper de forn). a partir d'aquí comenceu a omplir la pizza dels ingredients que volgueu, comenceu pel tomàquet, poseu imaginació i acabeu amb formatge i orenga. Poseu-ho al forn a 250º C durant uns 4 o 5 minuts, però vaja, aquí, qui mana és la vista i quan veieu que ja està, no ho dubteu...
Es pot acabar amb una mica de sal grossa i oli.
Es pot acabar amb una mica de sal grossa i oli.
2 comentaris:
Ep gràcies per donar-me l'adreça Pau, ja et diré com em surt :)
ei, vull veure alguna foto!!!
Publica un comentari a l'entrada