Ingredients per a unes 4 persones:
- 1/2 Kg de sípia
- 1 kg patates
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 4 grans d'all amb pell
- 1 fulla de llorer
- 1 presa de xocolata
- 1 gotet de vi blanc
- oli
- sal
- julivert
- aigua
Poseu en una cassola un raig d'oli, la ceba trinxada, el tomàquet pelat i sense llavors també trinxat (jo crec que és millor ratllar-lo), els alls amb la pell, el llorer i el julivert. Afegiu-hi també la sípia tallada a daus, la xocolata, el vi blanc, la sal i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure tapat fins que la sípia estigui gairebé cuita. Després, fiqueu-hi les patates pelades i esqueixades, i deixeu-ho coure tot junt fins que les patates quedin toves. Ja podeu emplatar-ho.
aquesta és una recepta molt fàcil. des de que comença a fer xup-xup està entre 45 min. / 1 hora a acabar. lamentablement no tenia la màquina de fotos el dia que la vaig fer, així que no hi ha imatge, si algú proba de fer la recepta que faci arribar foto.
- la núria ens proposa la cançó "onades" de lluís llach
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada