- 2 magret d'ànec
- 1 cullerada de mel de romaní
- 4 cullerades de vinagre (preferiblement de Mòdena)
- sal i pebre
Salpebreu el magret i feu-hi uns talls longitudinals no gaire profunds justament a la part del greix.
Poseu-lo a coure en una paella sense oli a foc no gaire fort per la part del greix. Quan aquesta estigui daurada, tombeu-la i coeu-la per l’altra banda amb el mateix greix que ha deixat anar. Quan la carn del magret estigui rosada, traieu-la de la paella (sense acabar-la de fer).
Talleu-la a llesques primes i poseu-la en forma de ventall al damunt del plat.
Al greix que ha quedat a la paella, afegiu-hi una cullerada de mel i quatre de vinagre de Mòdena i deixe-ho reduir a foc baix. No hi ha d’estar gaire estona i no heu de parar de remenar, ja que si no la mel es caramel.litza.
Finalment, apagueu el foc i banyeu el magret amb la salsa.
Podeu acompanyar el magret amb uns quants fruits vermells. Nosaltres el vem acomparyar amb una mica de ceba.
- El Joan Fitó ens recomana la cançó "Tots els mecanismes" del grup Antònia Font per donar-hi un toc dolç a tot plegat
1 comentari:
Plat molt senzill de fer i deliciós. La salsa simple però extraordinàra.
Publica un comentari a l'entrada