10/2/10

Una simple pancarta, un nou símbol...

El mes de Setembre del 2009 vaig fer un post (http://paucorcelles.blogspot.com/2009/09/si-tu-tens-la-pilota.html) on crec que deia coses massa gratuïtes. Ara, passats uns mesos he reflexionat...
Les diverses polítiques d'ajudes, sobretot el famós Plan E, les actuacions de polítics varis com els de les balears, alcaldes com el de Santa Coloma i altres varis que no sabem, l'explosió final del cas Millet, viatges tan importants com aquest últim del Zapatero a EEUU, tots els del Carod i els que jo no sé i totes les variades actuacions "positives" com aquestes que a mi se m'escapen, crec que han tret definitivament a aquest país de la Crisi.
Així, ara vull demanar perdó per totes aquelles paraules gratuïtes i sense sentit que vaig dir/pensar en aquell moment. Sobretot ara que comencem a notar els efectes super positius de la situació.
- Des del dia 1 de Gener, pels pocs diners que la gent pot estalviar, l'Estat en reté un 19%, fins ara era un 18% i no fa gaire era el 16%.
- Ara ja s'ha llençat el globus sonda de la jubilació als 67 anys i quan es llença, el globus acaba sent realitat. Espereu que en pocs dies segur que ens proposen la jubilació als 70.
- Segurament el dia 1 de Juliol ens apujaran el IVA del 16 al 18%.

Com a anècdota, els igualadins fa dies que podem veure una immensa pancarta al mig del Passeig Verdaguer que anuncia unes "grans" obres fetes fa cosa d'un any que consistien en la col.locació de quatre o cinc semàfors. La gent normal d'això en diria "despilfarro" i potser en un país normal o en una empresa normal no farien una pancarta per una cosa com aquesta i si l'haguessin fet ja faria dies que l'haurien tret, però jo estic content que hagin empleat recursos en fer-la, i proposo que segueixin tenint la pancarta posada dies i dies, mesos i mesos, anys i anys. Tant fa que la pancarta trenqui la perspectiva d'un dels bonics indrets de la ciutat. Aquesta pancarta ha de ser un símbol, una espècie de nou toru d'Osborne, de fet de pancartes com aquesta n'hi ha per tot arreu, vaja ha de ser un orgull per tots. Com us ho diria, jo estic orgullós de ser un ciutadà d'aquest país amb una classe dirigent tant brillant, sóc un ciutadà conscient, un ciutadà responsable d'un país amb una despesa pública que creix i creix però que com s'ha pogut veure és útil, útil???

3 comentaris:

IOLO ha dit...

Ostres!! Estem de trasllat i justament l'entrada del pis nou crec que és davant d'aquesta pancarta. Quina sort que tenim!!! La veurem cada dia nomès sortir de bon matí!!!
Som molt afortunats!!

Anònim ha dit...

m`encanta el teu blog !! mo paris d'escruire plis !!!

Unknown ha dit...

IOLO!!! Gràcies per les teves constants aportacions.
ANÒNIM/A!!! No sé si n'hi ha per tant... Moltes, moltes i moltes Gràcies!!!