23/3/10

Canelons de peu de porc i buti negra

A vegades quan venen els més propers és quan ens ho currem menys, diumenge era un dia d'aquests i vaig intentar que la cosa no fos així...
El menú consistia en un pa amb tomàquet amb embotit. Fer pa porta feina però és prou divertit, aquesta setmana us deixaré la recepta dons va quedar prou bo.
Després vam seguir amb una sopa de ceba, plat molt senzill de fer i vam acabar amb uns canelons de peu de porc amb buti negra i crema de ceps. Tot i que eren prou correctes, vull investigar més el tema i per això no us deixaré recepta dels canelons fins que el plat surti rodó del tot.Els convidats van portar una mousse de xoco que arrodonia un bon dinar que vam regar amb un vinet blanc francès que vaig comprar a la botiga al carrer, un negre Soler Gibert (D.O Bages) obsequi dels convidats i cava Llopart.

2 comentaris:

txell ha dit...

Pau per variar va ser tot un exit! ets un gran cuiner!

pau corcelles ha dit...

Moltes gràcies Txell!!!