16/3/10

Pasta Reciclada

L'últim cop que vaig fer la cua de bou em vaig excedir de forma conscient en el suquet. Vaja, que en vaig fer una mica més per poder fer un platet de pasta.

Al loro, posem el suquet sobrant a una paella i afegim primer una pastanaga i al cap de dos o tres minuts un carbassó petit tot tallat a daus. Al cap d'uns 5 o 10 minuts afegim a la barreja, els ceps secs (jo vaig utilitzar un paquet) que prèviament haurem posat en aigua tèbia durant mitja hora.
Remenem, afegim la pasta (100 grams per persona), remenem un minutet més i introduïm l'aigua, jo faig servir l'aigua amb la que he deshidratat els ceps.
Així de senzill...

2 comentaris:

Núria ha dit...

Quan inventaran la conexió a internet què es puguin provar els plats! Les propostes culinàries fan molt bona pinta però sempre ens quedem amb les ganes de fer-ne un tastet!

pau corcelles ha dit...

potser haurem de fer alguna trobada blocaire-culinària, haurem de trobar fòrmules... ja els ho comentaré als de l'Anoiaesfera.