2/3/10

Optimistes...

Diumenge te'n vas a dormir tot pensant que el Cap de Setmana ha donat bons moments, fins i tot algun de molt bo, però també n'ha donat algun diguem-ne de diferent... Però en fi, diuen que sempre cal ser optimista...
Això sí, demà ens espera un Dilluns d'aquells avorrits. A la feina toca treballar matí i tarda, Déu meu!!! set hores al matí i tres més a la tarda tancats a l'oficina, i a més som un menys i és primer de mes. Optimistes??? Sembla que l'objectiu del dia sigui única i exclusivament arribar a la fi del mateix però, per què??? Fins i tot un dia com aquest et pot donar moments màgics.
Comencem, un breu, agradable i inesperat esmorzar amb el Ricard.
Seguim, un dinar amb companys de feina al Vinyanova, al poble del Bruc. Gaudir de bona companyia amb els companys actuals i els de sempre just a sota de la gran muntanya de Montserrat. Una vista impressionant... (foto)
El cafetó amb bons amics abans de sopar i la peli de La2, aquest dilluns ha estat “Optimistas “, una molt bona peli sèrbia que contenia cinc historietes diferents que en principi et feien sentir com diu el títol optimista o potser no tant...
Finalment, abans de tancar la tele, deu minuts del programa “Ànima” al 33. Ara que només el fan el Dilluns crec que el programa ha agafat força, i més si en el moment que visites el programa estant entrevistant un monstre com el Serrat.
Durant l'entrevista va sonar aquesta versió de la cançó “Menuda” del Serrat feta per la Sílvia Pérez. Ja us he posat algun tema de la Sílvia, i crec que aquest, com els altres és magnífic.
En fi, optimistes...