Dons això, que amb el Xavi, el Roger i el Vere ens vam menjar aquests txuletons de bou.
Uns tres quarts de quilo per cap, que no estamos tan mal!!!
Una mica d'aperitiu per començar, olives verdes i negres i un molt bon tomàquet.
Primer plat, crema de meló.
El resultat final...Estem en temps de cireres, per tant quines millors postres es podien fer?
Jo normalment quan menjo txuleton ho faig en alguna de les meves escapadetes al País Basc. Així que per posar-hi un maridatge al dinar, us deixo aquesta bonica cançó del Kepa Junkera i el Lluís Llach, “Maitia Nun Zira”.
2 comentaris:
Anònim
ha dit...
aixo no son txuletons,per txuletons els de RABASSEDA CARNS SELECTES
estan a bcn c/madrazonº97
la proxima vegada teniu que visitar aquesta botiga,tot es bonissim!!!!!!!
2 comentaris:
aixo no son txuletons,per txuletons els de RABASSEDA CARNS SELECTES
estan a bcn c/madrazonº97
la proxima vegada teniu que visitar aquesta botiga,tot es bonissim!!!!!!!
salut
ei!!!
que aquests txultons eren mooolt bons.
ara bé, prenem nota del consell, ja farem alguna prova. moltes gràcies!!!
Publica un comentari a l'entrada