Com que ja no sabíem a qui li tocava organitzar el tec, vam decidir fer-lo a cal Joan i la Susanna. Total, que cada llepafil es va cuidar d'un plat o beure diferent.
A la foto, el que potser va ser el millor aperitiu, enciam amb cranc i salmó.
A més, també ens vam cruspir sardines, crema de meló amb pernil, puré de patates amb sobrassada i un pernilet exquisit.
El primer plat, canelons de bolets.
El segon, pollastre a la manresaneta.
Pastisset de postres.
Una mica de xocolata sempre va bé...
Aquí tenim la substància amb la qual vam regar la reunió:
A més, també ens vam cruspir sardines, crema de meló amb pernil, puré de patates amb sobrassada i un pernilet exquisit.
El primer plat, canelons de bolets.
El segon, pollastre a la manresaneta.
Pastisset de postres.
Una mica de xocolata sempre va bé...
Aquí tenim la substància amb la qual vam regar la reunió:
Vermouth Perucchi
Wolfberger -Riesling
Mas de Can Blau - un impressionant Montsant
Chateau Villafranque - Sauternes (per acompanyar les postres)
Pels cafès què millor que uns bons bombons i catànies?
Gràcies Joel per ajudar-me a recordar el nom dels vins.
Pels cafès què millor que uns bons bombons i catànies?
Gràcies Joel per ajudar-me a recordar el nom dels vins.
En resum, una gran tornada llepafilera. Al gener més...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada