5/7/11

LES VEUS DE PEDRAFITA AMB SANJOSEX I LA LAIA NOGUERA

Vaig marxar de casa pensant que la nit seria especial. Els que visiteu el blog ja sabeu que Sanjosex m'agrada i a més tenia molt bon record de la visita de la Laia Noguera a Igualada.
Tant bon punt vam arribar al Mas de Pedrafita vaig començar a confirmar les expectatives només veient el Sanjosex fent les proves de so, l'espai era autèntic.
Vam entrar a la casa, la proposta començava amb una exposició de peces de la marca igualadina "Urban Buff".
La casa és prou gran, amb unes habitacions molt guapes. Suposo que quan hagin acabat la restauració la casa es convertirà en un agroturisme. Van decorar-ho tot plegat amb obres d'artistes igualadins com Teresa Riba, Arian Morera, Marc Vila, Ramon Enrich,...
Totes les obres estaven molt ben situades formant una expocició molt ben combinada amb la casa.
Des del terrat vaig poder escoltar el Sanjosex com seguia fent les proves de so. El que té ser puntual és que pràcticament estàvem sols, així que la situació era prou especial.
Més de la casa, uns imponents finestrals ensenyen unes vistes molt boniques.
La casa està molt ben restaurada, en molts indrets han fet servir materials molt nous que contrasten amb la pedra antiga de les parets.
Una cata de vins "Pardas" va ser l'aperitiu al sopar.
Durant el sopar vaig tenir la sort de saludar la Laia Noguera i Clofent. A més, vam poder parlar i atabalar el Carles Sanjosé durant molta i molta estona, va ser un petit privilegi.
Després de sopar van començar les actuacions. La Laia ho va tenir difícil ja que quasi no tenia llum per llegir els poemes i a més durant l'actuació feia molt vent. Tot i així va sorprendre al personal que no l'havia vist abans amb la seva simpatia, domini de l'escena i el tempo, i el seu bon saber fer. Demà us posaré un dels poemes que va llegir.
El Carles va tenir un pèl més sort amb el vent que va cedir una mica, però igualment eren unes condicions prou difícils i a més cada cop feia més humitat.
Tot i així el Carles va respondre amb classe, com sempre, fent sonar els seus temes que per molts ja comencen a ser molt coneguts com el "Temps o rellotge".
Als bisos, alguns fins i tot es van atrevir a demanar algun tema com "Puta" o "Córrer". Un gran final de concert, vaja.
Res, que sí, que va ser un dia molt especial i us animo a anar a Pedrafita algun divendres d'aquest Juliol. Us deixo enllaços:

2 comentaris:

jordicarner@gmail.com ha dit...

cert! ..va ser especial!! ...i cert q vas atabalar al Sanjosex tambe! ;)

Unknown ha dit...

Tens raó Jordi, des d'aquí li demano perdó, si existís una manera de poder tornar enrere...