Per acabar un sopar de colla d'estiu, què millor que un cremat?
Els Ghettos cada any fem un sopar amb el seu cremat corresponent. Aquest any fins i tot ens vam atrevir a entonar "La bella Lola" i "El meu avi".
Us deixo una recepta de cremat per 8 persones que he tret directament de la web de Rom Pujol.
En una cassola de terrissa, s'hi aboca el contingut d'una ampolla de Rom, s'hi afegeixen 50 grams de sucre, un bocí de canyella i la pell de mitja llimona.
De seguida s'encén, acostant-hi un llumí, i es remena contínuament amb un cullerot fins que en restin les dues terceres parts aproximadament.
Per apagar-lo, s'hi afegeix un raig de cafè o bé es tapa la cassola.
Us deixo també una havanera que m'agrada molt dels Port bo, "Lola la tavernera" més que res per si us animeu a cantar...
4 comentaris:
Pau, al llegir només el titular de l'entrada ja m'havia espantat! ;)))
Ep! Això és trampa l'has canviat! :)))
Ei!!! que no és cap trampa!!!
que he canviat el títol del post que com dius es podia mal interpretar per varis camins...
jejejejejejejejeee
Mooooltes gràcies per estar atent!!!
Sí, sí. Però algú que llegis ara el títol i llegís el meu comentari diria: "Què diu aquest!"
;))))
Publica un comentari a l'entrada