18/10/11

IGUALADA-MONTSERRAT BTT + ACTUACIÓ MOIXIS

Després d'haver ciclat tota la tarda de dissabte, diumenge al matí el kiwi i jo, vam sacrificar la semi dels All Blacks i vam anar fins a Montserrat en bici. Va costar agafar el ritme, però vam anar fent.
Canalla, com que no va venir el Roger, no us puc mostrar la ruta.
Per mi, arribar ciclant a ca la Moreneta sempre és un moment especial. La bellesa de la muntanya em pren i em fa viure una extranya barreja d'íntimes sensacions, emocions i records. Vaja, un moment de pell de gallina.
Després de l'esforç fet, una coca de Montserrat va ser un recuperador perfecte. A més, la tornada la fèiem en cotxe...
La visita a Montserrat tenia però un altre objectiu, veure els Moixiganguers d'Igualada i animar-los en el seu intent de descarregar la Torre de 7 (2de7) que últimament estan perseguint. Actuaven amb les colles d'Esparraguera i les dues de Vilafranca.
L'ambient a la pinya era molt bo i tot semblava que aquest, seria l'intent perfecte. De fet, quan parles amb la gent de la colla, tothom t'explica que el castell a assajos està de conya...
Les gralles dons, estaven ja a punt de sonar.
No sóc pas un expert en castells, així que potser no m'heu de fer gaire cas però vaja, crec que la torre pujava prou ferma. Amb l'acotxador col·locat, jo ja tenia la foto preparada però una forta estrebada llençava per terra totes les il·lusions. Em quedo amb el crit de ràbia de l'enxaneta, impressionant!
Els Moixis van intentar refer-se amb un intent de 5de7...
...que aquest cop va sortir perfecte.
Res, que aquest diumenge 23/10/2011, els Moixiganguers celebren a Igualada la seva Diada i ho tornen a intentar. I jo com no, us animo a acompanyar-los. S'ho mereixen perquè lluny de rendir-se, segueixen persistint i segur que ho aconseguiran. Us ho perdreu?

2 comentaris:

Kiwi ha dit...

Bona crònica. Per cert, ja he vist el partit i Australia no va estar fina. Pels kiwis espero que diumenge el percentage de xuts entre pals sigui molt millor. Força All Blacks!!

Unknown ha dit...

kiwi!!!
demà començaré a moure el tema final de diumenge.
anirem informant!!!