17/10/13

UN INSTANT VISCUT

Durant l'actuació castellera de dissabte a Caldes de Montbui el Toni em va aconsellar entrar un moment a una sala d'exposicions on hi havia un recull de fotos antigues del poble. Em va dir, "n'hi ha una on es veu tot de gent en un cantó de carrer mirant fixament a l'altre cantó. A veure si saps què passa?" Jo no ho vaig pas saber... Voleu jugar? A veure si ho encerteu, mireu la foto i a sota us deixo la solució... Una pista, la imatge és de l'any 1960. (La qualitat d'imatge no és pas la millor, ja que és una foto que vaig fer a la foto original).
El que passava en aquest carrer és que havia arribat la primera televisió en blanc i negre al poble i estava exposada a l'aparador d'una botiga. Tota la gent s'ho mirava encuriosida des de l'altre cantó de carrer. A mi, aquesta historieta que em va agradar molt...
La foto estava en una interessant exposició de fotos molt xules anomenada "Instants viscuts" del fotògraf de Caldes Josep Poch.

2 comentaris:

Ricard Closa ha dit...

Recordo una escena igual a Igualada, a la Rambla, davant de "Cal Grau" (on ara hi ha el Mango) mítica botiga d'electrodomèstics. El què hi havia a l'aparador era el primer televisor en color que jo vaig veure i el carrer sempre era ple de badocs. Retransmetien les olimpíades del 76, crec recordar. Tota la canalla estàvem fascinats.
Gràcies Pau, bona entrada!!

Unknown ha dit...

Moooolt bona aquesta!!!
Gràcies per complementar l'entrada amb qualitat!!!