23/5/08

SALTAT DE CALAMARSONS I MONGETES, recepta del Bar Pinotxo de la Boqueria

Ingredients per a una ració:
-150 gr de calamarsons
-200 gr de mongetes cuites
-oli d'oliva
-all i julivert
-reducció de vinagre de mòdena
-sal grossa

Netegem els calamarsons i els traiem la ploma.
Posem un raig d'oli en una paella i, quan estigui ven calent, hi posem els calamarsons.
Dins l'oli, els donem un parell de voltes, que se sobtin. A continuació, hi escampem la picada d'all i julivert i els deixem 2 minuts més a la paella.
Tot seguit hi afegim les mongetes i les saltem fins que quedin ben torradetes.
Col.loquem les mongetes i calamarsons al plat i ho amanim amb un raig d'oli d'oliva i amb la reducció de vinagre de mòdena abans de servir-lo a taula.

  • Hi posem la cançó "It's not unusual" de Tom Jones