- 800 gr de sípia bruta
- 800 gr de patates
- 4 tomàquets madurs
- 4 grans d’all
- 1 ceba
- 1 litre i mig d’aigua (jo n’hi possaria un pél menys)
- 1 got d’oli
- Julivert
- Sal
Primer, netegeu bé les sípies però deixeu-hi la pell. Talleu-les a daus i reserveu-les. Peleu els grans d’all i talleu la ceba a la juliana i els tomàquets a quarts. Poseu al foc una cassola de ferro colat amb l’aigua i un bon raig d’oli i afegiu-hi els alls, la ceba, el tomàquet, la sípia i un pessic de sal. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure 30 minuts. Després, incorporeu-hi les patates pelades i trossejades, remeneu i condimenteu la preparació amb un xic de sal. Torneu a tapar la cassola i deixeu que faci xup-xup un quart d’hora més abans de servir-la.
- Jo ho acompanyaria amb la cançó "Escuela de calor" de Radio Futura.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada