Els meus amics Joel/Joan em tenien preparat un regal pel meu recent aniversari, un esmorzar de forquilla i ganivet al Restaurant Cal Vicenç de Sant Martí de Tous. Jo en tenia moltes ganes ja que a l'agost vaig passar-m'ho com un nen en un degustació impressionant i a més, un tec amb els nens sempre és un luxe. Ja veureu que l'esmorzar, va ser de categoria...
Vinga, olives amb col-i-flor de Tous i ceba.
Llesqueta amb una fina arengada.Sublim costelló de porc amb puré de patata i tòfona.
Rabo.
Pop a la gallega.
Popets a la plantxa.
Foie fet pel Vicenç.
Jo volia amanir-ho amb una copeta de vi blanc, però el Joel va dir que en tot bon esmorzar de forquilla i ganivet es beu vi amb gasosa. Res a dir...
Ei, que encara faltaven les postres. Ametlles torrades i uns fantàtics pistatxos garrapinyats.El Vicenç ens tenia una última sorpresa preparada. Copeta final d'un Sauternes 2008. Un gran final d'un grandíssim esmorzar. Us recomano una visita a Cal Vicenç, un restaurant amb un ambient familiar que té i cuida el bon producte. Són gent amb ganes que fa bona feina a un molt bon preu. Els podeu trobar al...
...carrer Carretera 16 de Sant Martí de Tous. El seu telèfon és el 938096343.
En fi, Joel, Joan i gent de cal Vicenç, moltes gràcies per un impressionant regal com aquest!!!
3 comentaris:
Un esmorzar bestial i fantastic !!!!!!!!!!
Gormands endimoniats sense remei !!!!! (des de l'enveja més sana)
Ritxi!!! és lu que hi ha jejejeeeeeee!!! ja saps, sempre se'n pot convocar un altre...
8 Cadiraires!!! amb ganes ja de que arribi el3 de maig...
Publica un comentari a l'entrada