Al gener vaig fer molta bondat, els tecs nadalencs deixen rastre. Vaja, que el primer tec destacable va ser amb la family al "Nou Urbisol" de Castellolí. Aquestes postres de Gin-tònic eren impressionants. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/02/dinar-al-nou-urbisol-castelloli.html
En la visita que vam fer al Ramon a Edimburgh, vam anar a sopar al restaurant on ell treballa. El "Wegdwood", una sorpresa molt agradable, en destaco aquestes "vieres, pernil cruixent, puré de carbassa i xoriç" i unes postres especials, "el pastís tebi de toffe". http://paucorcelles.blogspot.com/2011/02/wedgwood.html
Vam tancar Febrer de manera espectacular. Dinar al "Sant Pau" de la Carme Ruscalleda. En santuaris com aquest sobren els comentaris. En destaco aquest "Mondrian Gastronòmic", preciós i boníssim, clar... http://paucorcelles.blogspot.com/2011/02/un-dinar-al-sant-pau-de-la-carme.htmlVam començar Març amb la Calçotada del Ghetto. Va, potser l'any 2012 farem el retorno a casa, pesats!!!
El Galli ens va proposar una txuletonada, el mestre Vere va posar el saber fer. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/03/txuletonada.html
A mig Abril em vaig atrevir a fer els peus de porc a l'estil de ma mare i me'n vaig sortir prou bé. Per cert, encara no he penjat la recepta.
A l'excursió amb el Joan a La Coruña vam menjar molt i molt bé. Una mostra aquest plat de viera. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/05/coruna.html
Passem a Juny, no pot faltar una visita a l'Ospi. Els "Xipirons de costa amb núvol de parmessà" és el meu plat preferit, una barreja exquisita. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/06/un-dinar-impressionant-lospi-com-sempre.html
El Dissabte 11 de Juny, els "Manel" van venir a fer un concert a Igualada. Nosaltres vam fer un "Doble-Manel" amb unes genials tapes al bar Manel i el concert posterior. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/06/manel.html
Juliol.Aprofitant que vam anar a veure la Shanon Shannon a Vilanova i la Geltrú, vam dinar al "Negre Fum". Jo vaig fer un "Cap i pota de vedella ecològica amb cigales", sí, un plat d'hivern a l'estiu, però redéu, era boníssim!!! http://paucorcelles.blogspot.com/2011/07/negre-fum.html
Vaig tancar les mini-vacances de Juliol dinant al "Bistrot" de Girona. L'escenari no podia ser millor... http://paucorcelles.blogspot.com/2011/08/girona.html
La Rat va dir que després de moltes Diades Castelleres, era el primer cop que no dinava una cruji-coca... I és que la millor manera d'acabar un Sant Fèlix és dinant al "Mercat" de l'Oriol Llavina. Mireu sinó quina "Vedella guisada molt tendra amb ceba i poma"... http://paucorcelles.blogspot.com/2011/09/restaurant-mercat-vilafranca.html
A l'Octubre tocava la nostra visita anual al "Cavatast". http://paucorcelles.blogspot.com/2011/10/cavatast-2011_11.htmlObrim Novembre amb aquest excel·lent llobarro que ens vam cruspir a Getxo. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/11/getxo.html
Ja veieu que cap a final d'any no ens hem estat de res... Visita al "Tickets" de l'Albert Àdria on vam gaudir de unes tapes impressionants. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/11/tickets.htm
I arriba el moment sublim, "El Celler de Can Roca", a-pus-tu-flant!!! Una mostra aquesta "Blanqueta de garrí ibèric al Riesling". http://paucorcelles.blogspot.com/2011/11/el-celler-de-can-roca.html
Vam tancar Novembre fent de conillets d'Índies d'aquest invent que han fet la gent de "Xerigots" a Vilafranca, el "Xerigotsnyam". Només dir-vos que va ser un gran honor ser conillet d'Índies. Com a mostra aquesta "Torta d'ovella" per mi, l'estrella de la nit. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/12/xerigotsnyam.html
Comencem a acabar... Vam iniciar Desembre fent aquesta mega-paella per unes 80 racions a la festa d'aniversari del meu cosinet Jimy. Som uns kracks, va quedar prou bona.
I per finalitzar el 2011 culinari, què millor que fer un "8 Cadires"?. El 8 Cadires és més que un sopar. http://paucorcelles.blogspot.com/2011/12/8-cadires.html
A veure si al 2012 no ens afecten gaire les retallades i podem tornar a gaudir d'un altre gran any culinari...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada